Skip to main content

Het is nu ook mogelijk om een workshop voor je kinderfeestje te boeken in de Tekentuin!

Madelief wilde graag een mandala maken met sjablonen. Ze vond het ook leuk om uitleg te krijgen over kleurtechnieken. Ik kwam met mijn spulletjes naar haar feestje en daar gingen we aan de slag. Eerst maakten de meiden zelf sjablonen en toen heb ik ze stapje voor stapje laten zien hoe je daarmee een mandala kan maken. En tijdens het tekenen ontstonden er weer nieuwe vormen in de mandala, wat een verrassingen! Ieder kind kreeg de ruimte om haar mandala zelf verder vorm te geven door lijnen weg te gummen of juist toe te voegen. Tenslotte werd uitgelegd hoe je met schaduwen kunt kleuren en hoe je kleuren in elkaar kunt laten overlopen. En zo mocht elk kind haar eigen kunstwerk maken! Met als resultaat 8 totaal verschillende, prachtige mandala’s!

Ook een feestje in de Tekentuin?

Dat kan! In de weekenden en de schoolvakanties.

De workshop duurt ongeveer  2 uur; afhankelijk van het gekozen thema.

De kosten voor het feestje zijn €75 voor max. 6 kinderen. Dit is incl. materiaal en ranja, als jullie naar mij komen. Ik kan ook naar jullie komen, dan moeten je zelf even voor ranja zorgen. Als je thuis plek hebt voor meer kinderen, is de meerprijs €12,50 per kind.

De jarige krijgt een kadootje. Het is ook mogelijk elk kind een kadootje mee naar huis te geven: ze krijgen dan een set kleurplaten –  € 4,50 per kind – Keuze uit chakra’s of allerlei tekeningen op basis van numerologie.

 

Neem gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden!

 

Leave a Reply