Skip to main content

Vanaf nu kun je elke maand een creatieve workshop komen doen in de Tekentuin! Deze workshops zijn afwisselend voor volwassenen of voor ouder-kind (of grootouder-kleinkind). De planning wordt telkens voor 3 of 4 maanden vooruit gemaakt en is te vinden op de website.

Op 8 oktober beginnen we met de workshop eco-printen op papier. Daarbij maken we afdrukken van bladeren op papier, waarbij de natuurlijke verfstoffen in het blad zorgen voor verrassende resultaten! In november en december worden er houten kersthangers gemaakt op schijfjes die door mij zelf al gezaagd en heerlijk glad geschuurd zijn. En in januari worden er geboorte-kolams uitgewerkt waarbij ik voor jou een opzet maak op basis van je geboortedatum.

Ben je op zoek naar een workshop op maat voor jouw eigen groep(je)? Neem dan even contact met mij op voor de mogelijkheden.

Leave a Reply