Skip to main content

Monique in de Tekentuin

Mijn naam is Monique de Vaan. Met mijn gezin woon ik in Molenhoek, waar ik ontzettend kan genieten van de rust en de natuur in onze omgeving.
Mijn visie is dat iedereen kan stralen met de kracht die hij al in zich heeft. Ik maak kinderen èn volwassenen graag bewust van hun eigen kracht.

Monique

Mijn naam is Monique de Vaan: tekendocent, kindercoach, logopedist en moeder van 3 tieners.

Sinds 2018 combineer ik mijn werk als logopedist in het speciaal onderwijs met mijn andere passie en geef ik ook tekenlessen ‘in de Tekentuin’. Daarvoor heb ik de opleiding tot tekendocent gevolgd bij de Kolam in Zutphen. 

Naast mijn werk met kinderen ben ik op een natuurlijke manier terecht gekomen in het lesgeven aan volwassenen. Ik vind het heerlijk om op een creatieve manier met anderen te werken en kan er enorm van genieten hoe die ander een stukje van zichzelf op papier laat zien. 

Sinds 2020 werk ik ook als kindercoach ‘in de Tekentuin’, met als specialisatie ‘mindfulness en meditatie’. Voor mij is kindercoaching een logische manier om mijn expertise vanuit verschillende achtergronden samen te laten komen. Daarbij ga ik uit van het zelfhelende vermogen van een kind; vanuit creativiteit mag het zijn eigen kracht ontdekken.

‘Mijn praktijk groeit, waardoor ik meegroei.’