Workshops

Voor workshops is van alles mogelijk in de Tekentuin! Je kunt al vanaf 2 personen een workshop volgen.
Neem een kijkje in het beeldmateriaal op deze website om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Het maximaal aantal personen hangt af van het thema, de setting en de locatie. Neem gerust contact op om te overleggen over een workshop op maat voor jouw groep.

Maak je unieke geboorte-kolom

Een mandala-achtige lijntekening van punt tot punt op basis van je geboortedatum (of een andere bijzondere datum).

Tekenen als een kunstenaar

Zoals Hundertwasser / Kandinsky / Mondriaan

De vijf rijken

Aan de hand van korte visualisaties maak je een tekening over de vijf rijken: het mineralenrijk, het plantenrijk, het dierenrijk, het mensenrijk en het hemelrijk.

‘wat aandacht krijgt, groeit’

Bij Monique kun je heerlijk landen, aarden en in een fijne geborgen sfeer je creaties loslaten. En ze maakt van die mooie inspirerende voorbeelden.

Heidi HillebrandCursist

Ik heb een paar workshops gevolgd van Monique en haar lessen zijn heel ongedwongen en laagdrempelig. Met een paar redelijk simpele stappen laat ze je een mooie creatie neerzetten waarbij je je hoofd lekker even leeg kunt tekenen. Het werkt haast meditatief! Zeker een aanrader om in ieder geval een keer een les uit te proberen!

Yvonne van ZutphenCursist

Fijne plek om te zijn. Monique is enthousiast en heeft goede tips. Mijn kinderen zijn ook regelmatig bij haar geweest en hebben er echt van genoten.

Pleun de Grootmoeder cursist

Meld je aan voor een gratis proefles via de contactpagina op deze website!